El Museu prepara un estiu carregat d'activitats per a tota la família

Moment de la presentació de la programació en roda de premsa

Cultura

Publicat el 1/jul/14 per Mar Castro

El Museu de Sant Cugat ha preparat un programa d'estiu amb una catorzena d'activitats. Des d'aquest divendres i fins el diumenge 28 de setembre, els santcugatencs que es quedin a la ciutat a l'estiu tindran la possibilitat de gaudir de diferents propostes de lleure familiar distribuïdes entre el Museu del Monestir, el Celler Cooperatiu i la Casa Aymat.

Per tercer any consecutiu, el Museu obrirà les portes també a l'agost per oferir activitats culturals a les famílies que es queden a la ciutat durant aquest mes. Per al director de l'equipament, Lluís Campins, és important que els santcugatencs puguin accedir a l'oferta cultural durant tot l'any.

Lluís Campins

Entenem que el Museu esdevé un recurs d'activitat cultural per a l'entorn familiar durant l'estiu i és per això que oferim activitats també durant l'agost perquè necessiten aquest recurs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats tenen un preu de dos euros per als infants. Els adults acompanyants no hauran de pagar entrada.

Calendari de les properes propostes
Divendres 4 de juliol, 11:00, al Museu del Monestir i Arxiu Municipal.
L''Ot del Paperot i el seu arxiu': Visita a l'Arxiu Municipal i taller de creació d'arxius personals amb la tècnica de l'Scapbooking. És una activitat adreçada a partir dels cinc anys i té la col·laboració de Las casitas de papel.

Dissabtes 5 de juliol, 2 d'agost i 6 de setembre, 12:00, al Museu del Monestir.
'Deixeu parlar els capitells...Ells ho saben tot': Visita teatralitzada amb Mira-sol Teatre. És una activitat adreçada a partir dels cinc anys.

Divendres 11 de juliol, 11:30, a la Casa Aymat.
'Explica'm teixint': Taller de tapís obert a tota la família. És una activitat adreçada a partir dels tres anys i compta amb la col·laboració de Noestasola, Servei de la Dona i Entretallers.

Dissabte 12 de juliol, 11:30, al Celler Modernista.
'Arri, arri, tatanet': Taller de cavalls de cartró amb materials reciclats. És una activitat adreçada a partir dels tres anys.

Divendres 18 de juliol, 18:00, al Celler Modernista.
'La cuca de llum viatja al passat de Sant Cugat': Teatre a càrrec de les educadores dels Museus de Sant Cugat. És una activitat adreçada a partir dels cinc anys.

Dissabte 19 de juliol, 11:30h, a la Casa Aymat.
'Amb roba i botons, quedem ben bufons!': Taller d'autoretrat amb material tèxtil reciclat. És una activitat adreçada a partir dels tres anys.

Dissabte 9 d'agost, 11:30, al Museu del Monestir.
'El Claustre m'inspira...Art!': Taller de dibuix lliure a la fresca del Claustre. És una activitat adreçada a partir dels tres anys.

Divendres 5 de setembre, 11:30, a la Casa Aymat.
'Amb roba i botons, quedem ben bufons!': Taller d'autoretrat amb material tèxtil reciclat. És una activitat adreçada a partir dels tres anys.

Dissabte 13 de setembre, 11:30, al Celler Modernista.
'Els animals del món rural': Taller amb materials reciclats. És una activitat adreçada a partir dels tres anys.

Del divendres 26 al diumenge 28 de setembre.
'Patrimoni Viu': Activitats familiars de divulgació del patrimoni i la història a l'entorn de 1714. La proposta s'emmarca en els actes de commemoració del Tricentenari a Sant Cugat i ja té la confirmació de la partipació de 14 entitats de la ciutat.