Arrenquen les votacions populars del concurs 'Petits talents'

Participants de l'edició anterior del concurs

Cultura

Publicat el 15/set/14 per Anna González

El concurs 'Petits talents' engega aquest dilluns a partir de les dotze del migdia les votacions populars. Fins aquesta hora es poden presentar propostes musicals. Els sis guanyadors podran actuar al festival infantil Petits Camaleons que se celebrarà el primer cap de setmana d'octubre.

El concurs organitzat per Cugat.cat tanca a les dotze del migdia el termini de presentació dels vídeos per arrencar la votació popular. La cap de Musicals del mitjà multimèdia, Jèssica Sotodossos, ha explicat que els guanyadors del certamen podran viure l'experiència de formar part del cartell del Petits Camaleons i podran viure l'ambient que viuen els artistes que també hi participaran.

Jèssica Sotodossos

Els nens que acabin sent seleccionats formaran part del cartell de Petits Camaleons i podran viure l'ambient com els artistes. És una experiència molt satisfactòria per a ells.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Es tracta d'un concurs musical perquè nens i joves d'entre els tres i els 16 anys puguin demostrar el seu talent. D'entre totes les propostes presentandes, la votació popular i un jurat seleccionaran els sis guanyadors. Els joves músics triats tindran l'oportunitat d'actuar a la 3a edició del festival Petits Camaleons, que enguany pujarà a l'escenari artistes com Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La Iaia i Quart Primera.