Sant Cugat canta i balla en la primera jornada del Petits Camaleons

Cultura

Publicat el 4/oct/14 per Núria Juanico

Les actuacions de Manel, Joan Colomo, Quart Primera i La Troba Kung-Fú han fet ballar un públic intergeneracional aquest dissabte en la primera jornada del festival Petits Camaleons. La música de Joana Serrat, 9Son, Estil Malinké i Beatles For Kids també ha animat els concerts amb desenes d'assistents durant tot el dia.

El grup Manel ha donat el tret de sortida a la jornada amb un concert farcit de les seves peces més conegudes. Les sonoritats pròpies de Joan Colomo, la festa musical de 9Son i les cançons dolces de Joana Serrat han agafat el relleu al festival, que també ha acollit les actuacions de Quart Primera, Estil Malinké i Maio de Sal, entre d'altres. Els més petits han explicat que han assistit als Petits Camaleons amb la il·lusió de veure els seus grups preferits de ben a prop.

Assistents

Hem vist Manel i m'ha agradat molt, ha estat molt divertit. / Hem estat als tallers de les paradetes. / Els meus pares em van fer la sorpresa de venir als Petits Camaleons.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel festival han passat famílies que ja havien assistit a edicions anteriors i d'altres que trepitjaven per primera vegada el Petits Camaleons. Els concerts de mitja hora amb l'acústica adaptada als més petits han satisfet pares i mares, que han pogut escoltar un ampli ventall de formacions catalanes.

Pares

Està molt ben muntat i els grups són molt accessibles als nens. / És el tercer any que venim. / L'any passat no vaig poder venir i aquest any m'he decidit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les actuacions de Pepino Pascual, Cálido Home i Karaokes Band Kids han completat la programació de dissabte.