Llums, sons i colors fan ballar els més petits amb 'Baboo Experience'

Cultura

Publicat el 23/nov/14 per Núria Juanico

Llums, sons i colors han fet ballar els més petits a l'escenari del Teatre-Auditori, que s'ha convertit en una discoteca amb l'espectacle 'Baboo Experience' de la companyia Imaginart. El públic ha mogut l'esquelet al ritme de cançons com 'Happy', de Pharrell Williams, i 'Bailando', d'Alaska y Los Pegamoides, en una experiència sonora però també visual gràcies a les projeccions zenitals del muntatge.

En un escenari amb coixins, 'Baboo Experience' ha tret a la pista els nens i les nenes que de seguida s'han animat a ballar. La música, punxada per un discjòquei, i les projeccions, a càrrec d'un 'visualjockey', han anat variant en funció de l'estat d'ànim del públic. D'aquesta manera, cada sessió de l'espectacle és única, ja que els estímuls visuals i sonors s'adapten a la resposta dels infants. Tot i això, 'Baboo Experience' defuig les cançons específicament infantils, tal com ha explicat la ballarina d'Imaginart Iera Delp.

Iera Delp

No són músiques destinades a nens, però sí adequades a ells. S'intenta fugir una mica dels tòpics. Un adult s'ho podria passar bomba també.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels reptes d'aquest muntatge, que s'adreça a infants d'entre 18 mesos i cinc anys, és aconseguir la interacció amb el públic. Així, l'espectacle pretén apropar les arts escèniques als més petits d'una forma activa i despertar-los la passió per la dansa i el teatre des de les primeres edats.

Iera Delp

Si ja des de petits entrem a l'escenari, juguem amb els elements i som els protagonistes, ja vius el teatre d'una altra manera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Baboo Experience' forma part de la programació del festival 'El Més Petit de Tots', que també va ser present a Sant Cugat amb el muntatge 'Meu Jardim' al Casal de Mira-sol.