Èxit del nou taller de ceràmica per a nens de Pou d'Art

El taller d'expressió plàstica és ja un clàssic de Pou d'Art

Cultura

Publicat el 8/abr/04 per Ester Castanyer

La bona acollida que ha tingut aquesta Setmana Santa el taller de ceràmica per a nens ha portat a la galeria Pou d'Art a programar aquesta proposta també per als mesos d'estiu. La iniciativa ha despertat un gran interès entre la canalla, que durant 4 dies ha pogut aprendre les tècniques bàsiques per fer anar el torn i crear peces de ceràmica.

Aquesta ha estat la primera vegada que la galeria Pou d'Art programa entre els seus tallers una classe de ceràmica per a nens i nenes, i la iniciativa ha estat tot un èxit.

Les 8 places disponibles per aquest taller han quedat ràpidament cobertes i han permès a un grup de nens i nenes d'entre 8 i 14 anys aprendre les tècniques bàsiques de la ceràmica. Així ho ha explicat la propietària de Pou d'Art, Maria Fabre.

Maria Fabre

És la primera vegada que fem aquest taller i està tenint molt èxit. Els nens han pogut aprendre diferents tècniques de ceràmica i també a fer anar el torn.


Aquesta bona acollida ha portat a Fabre a incloure aquest taller en la programació que ja està preparant per a l'estiu. Segons ha explicat, l'objectiu és oferir cursos a partir de 10 anys, on puguin haver-hi des de nois més joves fins a adults que també hi estiguin interessats.

Maria Fabre

La resposta està sent molt positiva. Ara estic preparant els talklers d'estiu i he inclòs la ceràmica. Fins i tot tenim un espai habilitat com a taller de ceràmica exclusivament.


D'altra banda, aquesta Setmana Santa no ha faltat el taller d'expressió plàstica, un clàssic de la galeria, dirigit a canalla a partir de 4 anys.

Ja per l'estiu, a banda de la possibilitat de fer ceràmica, continuarà l'oferta habitual d'expressió plàstica per als més petits, i els tallers d dibuix i pintura per adults. Les inscripcions per aquestes propostes podran fer-se a partir del dia 3 de maig a la mateixa galeria Pou d'Art.