El Ballet Ruso de Barcelona estrena a Europa el seu 'El Trencanous'

Moment de l'espectacle

Cultura

Publicat el 3/gen/15 per Anna González

El Teatre-Auditori ha acollit aquest dissabte l'estrena europea d''El Trencanous' del Ballet Ruso de Barcelona. Més de 70 ballarins han donat forma a aquest espectacle, que ha aplegat més de 1.400 espectadors en les dues funcions que s'han programat.

L'estada i estrena europea del muntatge a Sant Cugat és fruit d'una cessió de l'espai. D'aquesta manera, el Ballet Ruso de Barcelona ha triat el Teatre-Auditori per portar el seu 'El Trencanous', un espectacle que han representat en els darrers anys als Estats Units.

Un dels directors del ballet, Boris Chepelev, ha destacat l'experiència que suposa pujar a l'escenari del Teatre-Auditori, un equipament amb un públic molt calorós i una gran programació.

Boris Chepelev

És fantàstic, m'encanta el repertori d'aquest teatre. Fan molt bona feina. A més, el públic de Sant Cugat és molt calorós i vénen companyies nacionals molt bones. És una gran experiència per a nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Estrenat el 1892 al Teatre Mariïnsky de Sant Petersburg, 'El Trencanous' de Txaikovski és una de les obres de ballet més populars i tot un clàssic de les funcions de Nadal. El Ballet Ruso de Barcelona ha repetit la representació d''El Trencanous' aquest diumenge.