Exhaurides les entrades per veure aquest divendres 'Mamaaá' amb Joan Pera i Paco Morán

Pera i Moran arriben amb l'èxit garantit després de passar pel Teatre Condal.

Cultura

Publicat el 16/abr/04 per Miquel Herrada

El retorn a Sant Cugat de la parella còmica formada per Joan Pera i Paco Moran arriba acompanyat per un nou èxit de públic. Ja s'han exhaurit les localitats per veure, aquest divendres al Teatre Auditori, l'espectacle '¡Mamaaá!', que es presenta a la nostra ciutat avalat pels 200.000 espectadors que van omplir el Teatre Condal de Barcelona durant més d'un any.

Una discussió entre dos germans per veure qui es queda l'herència de la mare dóna el tret de sortida a aquesta comèdia protagonitzada per Paco Morán i Joan Pera.

A partir d'aquí, i tot i que, a primera vista, el tema pot semblar més propi de l'humor negre, els actors aconsegueixen donar-li la volta i convertir el muntatge en una comèdia amable i, sobretot, divertida. Segons Paco Morán, el resultat és més aviat una comèdia 'blanca'.

Paco Morán

Crec que és uan comèdia negra pel tema, però nosaltres n'hem fet una comèdia blanca on la gent no para de divertir-se.


El veritable secret de l'èxit de 'Mamááá!', que ja fa dos anys que funciona, és però la comoditat amb que treballen els actors. Segons ells mateixos afirmen, es tracta d'un text fet a mida per ells que permet que es diverteixin dalt de l'escenari i facin divertir el públic.

A més, per a Joan Pera, 'Mamááá!', és una obra de proximitat on els espectadors poden identificar-se amb tots els personatges i que permet establir una gran comunicació entre el públic i l'escenari.

Joan Pera

Són dos personatges que fem molt propers, i això fa que qualsevol cosa que els hi passi fa que s'acostin a la gent i hi hagi una comunicació.


Després de l'èxit de 'Una extraña pareja' i 'La Jaula de las Locas', aquesta còmica parella treballa per primera vegada amb autors catalans -Jordi Sànchez i Pep Anton Gòmez-, i sembla que l'aposta els ha tornat a funcionar.

Avalats per les bones crítiques i el boca a boca que sempre els acompanya, Paco Morán i Joan Pera arriben a les deu d'aquesta nit al Teatre Auditori de Sant Cugat, i ho fan, com és habitual en ells, amb les entrades exhaurides.