Avui arriba la primera eliminatòria del festival Boca Grossa

Greeners és un grup de hip hop de Sant Cugat

Cultura

Publicat el 6/feb/15 per Pablo Vázquez

La primera eliminatòria del festival Boca Grossa té lloc aquest divendres a la Sala Stage Teatre amb les bandes Garlic, Greeners, La Flör del Ötro, Les Dents Afilades i Lethal Oncoming Wrath. El públic i el jurat votaran els dos millors grups de la nit, que passaran a la final. La competició arrenca a les deu i l'entrada té un preu de cinc euros, amb una consumició inclosa.

En total, entre febrer i juny, una vintena de grups passaran per les diverses fases eliminatòries del festival Boca Grossa. D'aquests, nou són de Sant Cugat i la resta del Vallès.

El concurs ha programat quatre concerts de cinc grups d'on sortiran els vuit finalistes. La primera d'aquestes rondes eliminatòries tindrà lloc aquest divendres amb les següents bandes:

- Greeners: un nou grup santcugatenc que fusiona el rap amb ritmes rock, carregat de denúncia social i políticament incorrectes.

- Garlic: pop rock fet des de Sant Cugat inspirat en grups com Oasis, Pearl Jam i The Smiths.

- Les Dents Afilades: rock tòxic fet a Matadepera amb Tomeu Penya i Johnny Cash com a referents.

- Lethal Oncoming Wrath: un grup de metal de Rubí amb quasi 10 anys d'història. Per a fans de clàssics com Pantera, Megadeth, Arch Enemy, Sepultura, Slayer, At the Gates, Chimaira i Lamb of God.

- La Flör del Ötro: projecte de música mestissatge nascut als carrers de Terrassa i basat en l'autoteràpia i els missatges directes al cor com a essència de les seves cançons.

D'aquests cinc grups, el públic n'escollirà un i el jurat un altre per passar a la final, que arribarà el 5 de juny.