Sol Picó actua avui al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'One-Hit Wonders'

Imatge oficial de l'espectacle

Cultura

Publicat el 21/feb/15 per Mar Castro

La coreògrafa i ballarina Sol Picó actua aquest dissabte al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'One-Hit Wonders', que repassara els moments àlgids de la seva carrera amb un recull de les seves millors coreografies. L'actuació, d'una hora de durada i amb un preu d'entrada general de 18 euros, començarà a les nou del vespre.

L'espectacle està ambientat en un avió pilotat per l'alter ego de Sol Picó. La ballarina i coreògrafa fa un exercici de sinceritat revelant la seva vulnerabilitat a la resta dels viatgers (el públic) en exposar la por intrínseca que sempre l'ha acompanyat al llarg del seu recorregut artístic. És una mirada panoràmica sobre l'esdevenir d'una carrera artística.

'One-Hit Wonders' és un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria com 'Memòries d'una puça' (2012), 'El llac de les mosques' (2009), 'Paella Mixta' (2004), 'Bésame el cactus' (2000) i 'D.V.A' (Dudoso Valor Artístico, 1999). Sol Picó, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons', ha explicat que malgrat el llarg recorregut artístic de la companyia, sempre hi ha por al fracàs a l'hora de pujar a l'escenari.

Sol Picó

Hi ha molta por al fracàs perquè sempre has de mantenir un nivell al que fa por enfrontar-s'hi. D'altra banda és un estímul perquè tot vagi endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equipament cultural oferirà a la platea, al final de la representació, un 'Parlem de...' amb la mateixa Sol Picó.