El galerista Josep Canals assegura que la Mostra d'Art Contemporani Català d'enguany està sent un èxit

Cultura

Publicat el 9/gen/03 per Eugènia

La Biennal Mostra d'Art Contemporani Català ha finalitzat la seva estada a la ciutat de Vic i s'instal·larà la setmana vinent a Terrassa. Després de més de sis mesos d'ençà de la seva inauguració, el galerista santcugatenc Josep Canals ha fet una valoració molt positiva del seu recorregut.

Des que la Biennal va abandonar la nostra ciutat, ha passat per ciutats com Girona, Tortosa o Vic. Josep Canals responsable de la biennal, s'ha mostrat molt satisfet pel resultat obtingut fins el moment. Canals ha destacat la bona acollida que ha tingut la biennal per part del públic de les diferents localitats on s'ha ubicat i per part dels mitjans de comunicació locals.

Josep Canals

Són molts els espectadors que han passat per la biennal i molta la repercussió que està tenint en els mitjans de comunicació


Així mateix, Josep Canals considera que la mostra està complint sobradament el seu objectiu de difondre els nous valors de l'art català. Canals ha agraït el compromís que han assumit les diferents administracions i mitjans de comunicació en aquest aspecte. La tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català es podrà veure al Centre Cultural de Caixa de Terrassa des del 12 de gener fins el 28 de febrer.