La pintura i ceràmica de Sergi Barnils, en una mostra a la Canals

Sergi Barnils, a l'exposició

Cultura

Publicat el 5/mar/15 per Laia Soriano

Les últimes creacions de l'artista santcugatenc Sergi Barnils en pintura en ceràmica es poden descobrir a la Canals Galeria d'Art en una exposició que estarà oberta fins a l'agost. La mostra 'Verger Celeste', que s'ha inaugurat aquest dijous, és una oportunitat per descobrir una vessant de l'art mediterrani amb colors contundents i un diàleg entre el dibuix, la geometria i el simbolisme.

L'obra de Sergi Barnils té presència habitual a museus del circuit europeu com Alemanya, Itàlia i Suïssa, entre d'altres. Ara, les seves creacions aterren a Canals 25 anys desprès dels origens de l'artista en aquesta galeria amb 'Verger Celeste' que presenta obres de petit format sobre paper i clàssic en ceràmica.

L'artista ha parlat dels elements que conformen les obres. D'entre els elements que es narren en aquests capítols de l'Apocalipsi, Barnils s'ha centrat en la naturalesa i els jardins que conformen el Verger Celeste.

Sergi Barnils

En aquesta exposició m'he centrat en la part natural dels jardins.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició recull obres inspirades en els capítols 21 i 22 del llibre de l'Apocalipsi, representant imatges gràfiques i signes de l'abecedari. A més, la mostra també consta de ceràmiques de format clàssic amb signes cal·ligrafiats pel mateix Barnils.