Nadia Ghulam porta les seves vivències a la guerra de l'Afganistan al Teatre-Auditori

Nadia Ghulam protagonitza l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 11/mar/15 per Carla Serra

L'espectacle 'Nadia', que recull les vivències de Nadia Ghulam durant la guerra civil de l'Afganistan, aterra aquest dimecres a les vuit del vespre al Teatre-Auditori. El muntatge, dirigit per Carles Fernández Giua i protagonitzat per la mateixa Nadia Ghulam, explica la història de la jove afganesa que arriba a Barcelona el 2006, després de patir les conseqüències del conflicte bèl·lic.

El 'documental escènic', que forma part de la programació Sala Escenari, enllaça el passat de Nadia Ghulam a Kabul amb el seu present a Barcelona. La funció pretén reflectir la supervivència, la recerca de la identitat i el contrast entre cultures. Així, el muntatge projecta les vivències de la protagonista i deixa entreveure una mirada d'esperança cap al futur.

La peça també inclou l'actuació del director, Carles Fernández Giua, i l'actor Eugenio Swarcer. De fet, Fernández Giua va subratllar en la presentació de la programació del Teatre-Auditori que, per ells, actuar a Sant Cugat és tota una oportunitat.

Carles Fernández Giua

Tot el que sigui compartir la història de la Nadia amb el públic, de moment, ha estat molt satisfactori. Hem treballat a Madrid, hem treballat a Barcelona i aleshores al Teatre Auditori. Estem encantats de venir aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En cloure la funció, els espectadors podran participar al col·loqui 'Parlem de...'Nadia'' amb Nadia Ghulam i Carles Fernández Giua. L'entrada de l'espectacle és de 10 euros.