El dibuixant Esteve Polls presenta un doble treball al Saló del Còmic

Esteve Polls durant l'entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons'

Cultura

Publicat el 16/abr/15 per Mar Castro

El dibuixant de còmic santcugatenc Esteve Polls serà des d'aquest dijous al 33è Saló del Còmic de Barcelona, on presentarà el treball 'Seduction', un còmic ambientat als anys 50 als Estats Units i que té com a protagonistes uns gàngsters nazis. Fins diumenge, també presentarà un còmic basat en la vida d'un personatge real vinculat a l'IRA, l'exèrcit republicà irlandès.

Esteve Polls ha visitat aquesta setmana el magazín 'Sant Cugat a Fons', on ha explicat com ha gaudit fent 'Seduction', un tipus de sèrie negra que mai havia treballat.

Esteve Polls

És un còmic ambientat en els anys 50, als Estats Units. És tipus sèrie negra, de gàngsters. M'ha encantat fer-lo, perquè ha estat la meva primera vegada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Polls ha destacat la importància del saló barceloní en el món del còmic. Tot i això, ha criticat les editorials del país, ja que considera no fomenten suficient aquest gènere, tot i tenir una bona cultura del còmic.

Esteve Polls

És el segon saló del còmic del món i aquí hi ha una bona cultura, però les editorials aquí no fomenten el còmic. És a dir, venen el còmic però no el fan. Prefereixen publicar la feina de l'estranger.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Polls també participarà al Salò del Còmic signant llibres. La iniciativa comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge a Fira de Barcelona, a Montjuïc.