La 16a edició del Tast de Vins apropa nou cellers a Sant Cugat

A dos quarts de vuit, al Claustre del Monestir

Imatge d'una edició anterior del Tast de Vins / Foto: Localpres

Cultura

Publicat el 27/jun/15 per Laia Soriano

La 16a edició del Tast de Vins, a càrrec de Vins Noé, arriba aquest dissabte al Claustre del Monestir a dos quarts de vuit del vespre. La iniciativa aproparà vins de nou cellers diferents amb música en directe.

El Tast de Vins destaca segons el gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, perquè és una forma de apropar els clients i els encarregats de la producció, fet que amplia els coneixements sobre aquella denominació, el procés d'elaboració i els matissos que s'han de trobar en degustar el vi.

vins noe

La intenció que hi ha amb el Tast de Vins és que els productors i els assistents es trobin i comparteixin aquesta experiència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el tast participaran els cellers Laurona (Montsant), Mas Garcia Muret (Costers del Segre), Rueda (La Rioja), Corimbo (Ribera del Duero), Terraprims (Massís del Garraf), Hospital de Sant Joan Baptista (malvasia de Sitges), Sumarroca (Penedès), Cèrvoles (Costers del Segre) i Llopart com a cava. Com a convidat especial arribarà des d'Alemanya Weinhaus Barzen, de la conca del riu Mosel.