L'esport és el protagonista del pròxim trimestre al Casal de les Planes

Les Planes gaudiran d'una nova entrega d'activitats de la XCCP

Cultura

Publicat el 7/ago/15 per Jana Homs

El foment d'una vida saludable amb activitats esportives per a totes les edats és l'aposta principal de la programació del Casal de les Planes per a l'últim trimestre, dins la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). L'espai també comptarà amb tallers gratuïts per a joves, un de fotografia nocturna durant les tardes de novembre i un de 'parkour', disciplina que ensenya a superar obstacles urbans amb moviments fluïts. Les inscripcions s'obriran el 7 de setembre.

La dansa i l'expressió aniran a càrrec de l'Escola de Ball de Sant Cugat amb propostes com swing, hip hop i balls de saló. Els que busquin una oferta més relaxada tindran tallers de ioga, pilates i gimnàstica hipopressiva. Pels que vulguin posar-se en forma després de l'estiu hi haurà passejades per les Planes i gimnàstica de manteniment, com també esport per a gent gran.

En l'àmbit informàtic hi haurà un curs de manteniment de l'ordinador els dimarts per evitar amenaces de virus. Es podrà posar en pràctica les habilitats amb noves tecnologies i la creativitat en el taller dels dimecres, crear la teva pàgina web amb WordPress.

Les propostes infantils se centraran en l'aprenentatge de l'anglès a través del joc. En concret, també es crearà un grup dirigit a les famílies on hi podran assistir nens d'un a tres anys.