Artistes locals enregistren els seus discos al Teatre-Auditori

Els artistes locals graven al Teatre-Auditori / Foto: Localpress

Cultura

Publicat el 8/set/15 per Sílvia González / Redacció

El Teatre-Auditori es converteix aquests dies en l'espai d'enregistrament dels discos de diversos artistes locals. És el cas de la flautista Elisabet Franch, amb 'Gipsy Airs'; la flautista Patrícia de No i la pianista Cristina Casale, amb 'Intimate', i el violinista Gerard Claret, el violoncel·lista Lluís Claret i el pianista Pedro Piquero, amb una producció de la mà de KP Music.

Fins aquest dimecres, Gerard Claret, Lluís Claret i Pedro Piquero treballen en un treball format per peces del compositor estonià Arvo Pärt, un dels precursors del minimalisme sacre.

Els músics han agafat el relleu a la flautista Patrícia de No i la pianista Cristina Casale, que es troben a la recta final de la gestació d''Intimate'. Aquest dissabte i diumenge passats la flautista Elisabet Franch va enregistrar el seu primer disc en solitari, 'Gipsy Airs', amb el segell discogràfic Solfa Recordings.

Amb aquests enregistraments, el Teatre-Auditori continua potenciant el seu servei cultural i artístic com a espai d'enregistrament musical.