El pregó, l'acte central d'avui a la Festa Major de Valldoreix

Maria Abadal és la pregonera més jove de la Festa Major de Valldoreix

Cultura

Publicat el 18/set/15 per Alba Triadó

El gruix d'activitats de la Festa Major de Valldoreix comença aquest divendres. El pregó serà l'acte central de la jornada amb la corredora de tanques valldoreixenca Maria Abadal com a protagonista. Abadal, de 19 anys, es dirigirà als veïns del territori des de la plaça del Casal Cultural a dos quarts de deu del vespre.

Programació de divendres
Les activitats començaran a les deu del matí amb el tradicional punt d'intercanvi de llibres per a nens, joves i adults. A la tarda serà el torn de l'esport amb la primera jornada del Torneig de Pàdel de Festa Major, una activitat gratuïta però que requereix inscripció prèvia.

El Zoozoom, una activitat per a tota la família, començarà a un quart de sis de la tarda i convertirà la plaça del Casal de Cultura en un parc zoològic amb animals construïts amb materials senzills.

De sis a vuit de la tarda els amants de l'esport podràn gaudir d'una classe magistral al Complex Esportiu Valldoreix. A les set, hi haurà la inauguració de la 33a Mostra d'Art a la seu de l'Associació Propietaris i Veïns Valldoreix.

L'acte central de la jornada serà el pregó a càrrec de la corredora de tanques Maria Abadal, que es convertirà en la pregonera més jove del territori amb 19 anys. A la mateixa plaça del Casal Cultural, les havaneres prendran el relleu a les deu a càrrec de la formació Els Cremats.

El ball de Festa Major amb l'orquestra La Banda del Drac posarà el punt final a la jornada.