'Los Tortuga', rodada a Sant Cugat, participarà a l'ECAM Forum per films en fase de muntatge i postproducció

La nova pel·lícula de la directora 'La hija del ladrón' està protagonitzada per Antonia Zegers i Elvira Lara


  • Comparteix:

Imatge d'una escena de 'Los tortuga' / Foto: ACN

Imatge d'una escena de 'Los tortuga' / Foto: ACN

'Los Tortuga', de Belén Funes, ha estat seleccionada per participar a la secció Last Push de l'ECAM Forum per films en fase de muntatge i postproducció. La nova pel·lícula de la directora 'La hija del ladrón' està protagonitzada per Antonia Zegers i Elvira Lara i el guió l'ha escrit Belén Funes i Marçal Cebrián. 'Los Tortuga' va ser rodada a Barcelona, Pallejà, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat i Terrassa. Al film, l'Anabel i la seva mare Delia conviuen marcades pel dol del pare de l'Anabel. L'amenaça de desallotjament les porta a deixar la seva llar a Barcelona per tornar temporalment als camps d'olivers de Jaén, buscant reconstruir el seu futur.

ECAM FORUM ha anunciat els projectes confirmats de la secció Last Push, destinada a pel·lícules espanyoles amb potencial internacional en fase actual de muntatge i de postproducció, amb l'objectiu de facilitar el seu salt al circuit internacional, així como ajuda econòmica per completar la fase final de muntatge.

Entre els directors dels títols seleccionats hi ha a més de Belén Funes, Lois Patiño, Pablo Hernando, Silvina Schnicer, Mauricio Freyre, Iván Castiñeiras, Enrique Buleo i Denise Fernandes.

'Los Tortuga' serà el retorn a la gran pantalla de Funes, qui va guanyar el Goya a la millor direcció novell per 'La hija del ladrón' i els Gaudí al millor film en llengua no catalana, millor direcció i guió per la mateixa pel·lícula.

La pel·lícula és una producció d'Oberon Media i La Claqueta PC en coproducció amb La Cruda Realidad, Los Tortuga La Película AIE, Quijote Films.

Films to come

A la secció Films to come de l'ECAM Forum es van seleccionar, entre d'altres, 'Memorial', de Sergi Pérez, i 'Riure', de Jordi Boquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.