'The Hole 1' convida a esprémer la vida amb un provocatiu i descarat cabaret

Un moment de l'espectacle

Cultura

Publicat el 30/oct/15 per Maria Cusó

La provocació, la sensualitat i les ganes de viure han arribat aquest dijous al Teatre-Auditori en format cabaret amb l'espectacle 'The Hole 1'. El muntatge, obra de Paco León i la productora Ylana, és una combinació descarada de circ, música, humor i cabaret sense tabús. Conduït per la polifacètica Terremoto de Alcorcón, l'espectacle ha fet pujar la temperatura d'un públic que ha acabat dempeus.


MIRA-HO A CUGAT TV

'S'ha d'estar al forat per sortir del forat' és el leitmotiv de l'espectacle 'The Hole 1' que convida a viure la vida amb intensitat, sabent que els bons i els mals moments són sempre passatgers. L'espectacle s'estarà fins diumenge a la ciutat i proposa una picant combinació de cabaret, circ i 'burlesque'.

La Terremoto de Alcorcón ha fet de mestra de cerimònies d'un peculiar grup d'artistes que conviuen al seu 'forat particular' i que encaren la vida i la sensualitat sense tabús. Una combinació de festa i disbauxa que, com explica La Terremoto, és un cant a la vida.

La Terremoto de Alco

És una barreja de 'juerga' i 'jaleo'. Una invitació a la vida. Des d'aquí convidem a la gent a oblidar-se dels problemes que tenen i a viure una bona estona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant les prop de dues hores d'espectacle, La Terremoto ha conduït els assistents a través dels números del Pony Loco, Les Supernenes, Madame Gynod, els Super Gold Straps i Almon, entre altres artistes. Tot plegat girant al voltant d'una història d'amor impossible i lligat amb altes dosis d'humor. Les referències a llocs i comerços de Sant Cugat durant l'espectacle han estat constants i han fet les delícies d'un públic entre el qual hi havia l'alcaldessa, Mercè Conesa, que també ha estat esmentada durant la funció.

La provocació ha estat un element constant del muntatge. Una eina que, com afirma 'La Terromoto', sempre és lícita si es fa des del respecte.

La Terremoto de Alco

La provocació sempre és positiva si es fa amb 'carinyo' i respecte. Sé que hi ha hagut una mica de polèmica amb els cartells de l'espectacle, però no crec que hi hagi res dolent en el fet de veure el cos d'una dona que no ensenya res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i la timidesa inicial, el públic santcugatenc ha respost amb entusiasme al repte que proposa 'The Hole 1' i s'ha sumat al joc que arbitrava La Terromoto de Alcorcón.