El Sang Cugat acaba avui amb activitats al carrer i presentacions de llibres

El festival surt al carrer / Foto: Sangcugat.cat

Cultura

Publicat el 8/nov/15 per Sergio Morales

El primer festival de novel·la negra de Sant Cugat Sang Cugat acaba aquest diumenge amb literatura i música en directe al carrer i amb presentacions de llibres. D'onze del matí a les dues del migdia, la plaça de Pep Ventura serà un espai de venda de llibres del gènere, amb vermut i l'actuació del grup Elimoon. La resta d'activitats seran a Cal Temerari, coorganitzador amb Edicions Xandri del festival.

Ja a la tarda, a les sis, es presentaran tres llibres sota el lema 'Pulp fictions a casa nostra'. Hi participaran Damià del Clot, que parlarà de la seva obra 'Una novel·la pulp' (Llibres del delicte'); Lem Ryan, que porta 'Sherlock Holmes, el hombre que no existió' (Autoeditat); i Daniel Estorach, amb 'Avui m'ha passat una cosa molt bèstia' (Norma Editorial).

Més tard, a les set del vespre, l'espai autogestionat acull una marató de novetats negres. Lluís Bosc presentarà 'Besós Mar' (Crims.cat); Josep Torrent, 'La noia que fa vint mesos que és a la presó' (Crims.cat); Montse Sanjuan porta 'El misteri del bressol buit' (Pagès Editors); i Ignacio de Castro parlarà d''El enigma Honyadi' (Edicions Xandri).

El Sang Cugat acabarà a dos quarts de nou de la nit amb la conferència 'Catalunya terra de crim i violència', a càrrec del politòleg Ignasi Bea i del periodista Pere Cullell.