Camerata Sant Cugat protagonitzarà el Concert per a la Gent Gran

Imatge d'arxiu del concert de la gent gran / Foto: Localpres

Cultura

Publicat el 9/des/15 per Alba Triadó

Camerata Sant Cugat torna a protagonitzar el Concert de Nadal per a la Gent Gran de la ciutat. El grup coral acostarà al públic un repertori basat en les cançons típiques de Nadal i l'animarà a cantar al final del concert. L'espectacle es farà el diumenge 20 de desembre, a les dotze del migdia, al Teatre-Auditori.

El concert de Nadal per a la gent gran és un acte que promou l'Ajuntament per celebrar el Nadal amb aquest col·lectiu i apropar el Teatre-Auditori a les persones grans que no tenen ocasió d'anar-hi de manera habitual.

El representant de la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, Manel Sebastià, ha destacat la importància per aquest col·lectiu de gaudir de l'equipament cultural al Nadal.

Manel Sebastià

Per la gent gran de Sant Cugat és molt important poder assistir al concert de Nadal que un cop l'any ens permet anar al Teatre-Auditori. No hi ha res millor que celebrar el Nadal acompanyats per la 'Suite Nadalenca' a càrrec de Camerata Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El repertori que la Camerata ha escollit per a l'ocasió inclou fragments d''El Messies' de Händel, la cançó popular sueca 'Peace on earth', la 'Suite Nadalenca' d'Albert Guinovart i la 'Cançó de Bres per a una princesa negra', d'Antoni Rodríguez Sabanés amb l'adaptació de Daniel Antolí.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha explicat que el concert vol transmetre bons sentiments i fer cantar al públic.

Xavier Baulies

El Nadal té sempre un punt de regeneració. Aquest concert va d'això, de transmetre bons sentiments i de memòria. Cantarem cançons que tots hem sentit des de petits i farem que el públic al final canti.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El concert tindrà la participació de la soprano sueca Josefin Lidén, l'Orquestra Camerata Sant Cugat, Camerata Coral Sant Cugat, la Coral Polifònica de Tremp, el Grup Coral Casp de Barcelona, el Cor Infantil de l'Intèrpret de Lleida i els cors infantils Els Raiers de la Pobla de Segur i Valldeflor de Tremp.

Punts de recollida d'entrades
Les entrades per assistir a l'espectacle es poden recollir a partir d'aquest dijous a l'Ajuntament, a la Casa de Cultura, al Casal Mira-sol, al Casal de la Gent Gran de les Planes, al Centre Social i Sanitari de la Floresta i al Casal d'Avis de Valldoreix A més, totes aquelles persones que ho desitgin podran fer ús del servei d'autobusos des dels districtes per assistir al concert. Cal que les persones que vulguin utilitzar el servei avisin en el moment de recollir l'entrada.