La banda santcugatenca Pearson i el Banc dels Aliments uneixen forces en una gira

Cartell de la iniciativa

Cultura

Publicat el 15/gen/16 per Sergio Morales

La banda santcugatenca Pearson engega aquest divendres a Girona la gira 'Els músics no mengen', una iniciativa en col·laboració amb el Banc dels Aliments que té com a objectiu conscienciar sobre el valor de la cultura i recollir aliments per als més necessitats. Els concerts d'aquesta proposta no seran de pagament, però per accedir-hi caldrà portar una bossa amb tres productes alimentaris de primera necessitat. La gira farà parada a Sant Cugat el 12 de març, al Casal TorreBlanca, i tindrà la col·laboració de Cesk Freixas i de Crab Apples.

'Els músics no mengen' té l'objectiu de recaptar 1.000 quilos de menjar. La gira també passarà per Igualada, Sabadell, Barcelona, l'Hospitalet i Porqueres.

El baixista de la formació, Ivan Nalvaiz, ha explicat que aquesta proposta vol cridar l'atenció sobre la situació de la cultura i, a l'hora, donar un cop de mà a qui ho necessita.

Ivan Nalvaiz

És una inversió. És solidari, reivindicatiu i crític. Sovint als concerts no surten els números, ho farem al revés i que algú se'n beneficiï.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pearson va presentar el març de l'any passat el seu primer LP homònim, un recull de cançons que parlen de records, moments de la vida i com la realitat supera la ficció.