Oberta la convocatòria de la 20a Biennal d'Art Contemporani Català

Una imatge de la Biennal de l'any passat / Foto: Facebook Biennal d'Art Contemporani Català

Cultura

Publicat el 22/gen/16 per Albert Prat

La Biennal d'Art Contemporani Català, organitzada per la Canals-Galeria d'Art, l'Ajuntament, les conselleries de Cultura i de Benestar Social i Família, ha obert la convocatòria de la 20a edició. En aquesta exposició itinerant, hi poden participar tots els artistes residents a Catalunya nascuts a partir del 1980. El tema, la tècnica i el procediment són lliures i les obres s'exposaran al Centre d'Art Maristany abans de fer la ruta per diversos punts del país. La recepció d'obres acabarà el 28 de febrer.

Després de les dificultats econòmiques de l'última edició, la 20a Biennal tindrà més suport de les institucions, que assumiran el pes econòmic. Amb això, el certamen aconsegueix consolidar l'aposta i assegurar-ne el futur, com explica el responsable de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals.

Josep Canals

La Galeria Canals ha dit que si això és important per al país, tal com està el sector, no podia assumir-ho només una galeria privada

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 20a Biennal mantindrà, això sí, l'aposta pels creadors més joves i les tendències innovadores, segons Canals.

Josep Canals

Sempre ha estat un cop de puny a l'espectador, una presentació de les últimes tendències que es fan amb gent jove. Els dossiers que s'han presentat de moment tenen aquest esperit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La mostra va néixer el 1977 amb la intenció de reflectir l'ambient artístic que es vivia a Sant Cugat.