El soul d'Izah, al cartell del Festival de Jazz Terrassa

Izah participarà al Festival de Jazz de Terrassa / Foto: Izah.es

Cultura

Publicat el 29/feb/16 per Clara Ontañón

La cantant santcugatenca de soul Izah actuarà al Festival de Jazz Terrassa per presentar el seu nou àlbum, 'Now or never'. L'actuació tindrà lloc el dissabte 19 de març a tres quarts de dotze de la nit i hi participarà una banda completa de jazz amb cinc músics.

Izah va debutar amb el disc en solitari 'IzahBlues', que la va situar com l'artista revelació del soul i R&B. Posteriorment, en el treball 'Mindland' va renovar el seu estil amb sons més electrònics. Ha participat en diversos festivals de gènere com el Black Music Festival a Girona, ha fet de telonera de figures internacionals com Aloe Blacc i la seva música ha estat remesclada per productors com K-Klass.

La cantant ha explicat a Cugat.cat les sensacions per participar al festival egarenc.

Izah

El Festival de Jazz Terrassa és mític i una referència per a tots els músics, especialment per als del Vallès, que portem tota la vida anant-hi. Mai no havia actuat a la Nova Jazz Cava, on hi ha tocat gent molt bèstia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La santcugatenca també actuarà el diumenge 6 de març al Teatre-Auditori, on farà de telonera de Rozalén. En aquesta actuació, interpretarà el seu últim tema, 'Parte de mí', acompanyada pel guitarrista Samuel Vidal.