Pantaleó s'estrena avui a Sant Cugat amb el seu primer disc, 'Reina Victòria'

'Reina Victòria' és el disc presentació de la banda / Foto: Joana Arribas

Cultura

Publicat el 11/mar/16 per Sílvia González

La banda de pop psicodèlic Pantaleó, amb els santcugatencs Gerard de Pablo i David Curto, actua aquest divendres per primera vegada a la ciutat en els directes de La Pua, al Casal TorreBlanca. La banda pujarà a l'escenari a les onze de la nit on presenta el primer disc, 'Reina Victòria', en una proposta que forma part de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). L'entrada és gratuïta.

La formació continua la gira de concerts a Sant Cugat després de participar a la gala del Premi Disc Català de l'Any i a la cerimònia dels Premis Enderrock, en què va versionar 'La vida és bonica' d'Els Pets. Pantaleó s'estrena a Sant Cugat amb el disc debut editat amb el nou segell Petits Miracles de Música Global. La discogràfica també és responsable de treure a la llum els treballs d'Els Catarres, Obeses i Gossos.

Pantaleó són Gerard de Pablo, a la veu i la guitarra rítmica; Jordi Masana, al baix; Santi Ciurans, a la bateria; Txus Costalago, als teclats; i David Curto, a la guitarra elèctrica. Masana i la seva productora Late Night Hotel presentaran en breu el segon videoclip, 'Yhumi'.

La gira de concerts de la formació continua a l'Estartit (19 de març) i Manresa (24 de març).