La companyia de Cesc Gelabert converteix el futbol en dansa aquest diumenge al Teatre-Auditori

Imatge promocional de l'espectacle / Foto: Web del TNC

Cultura

Publicat el 20/mar/16 per Maria Cusó

Els ballarins del Gelabert Azzopardi descodifiquen algunes de les millors jugades del FC Barcelona en format dansa amb l'espectacle 'Foot-ball' aquest diumenge al Teatre-Auditori. La companyia, dirigida per Cesc Gelabert, aposta per la hibridació de formats per demostrar que l'esport també pot ser cultura. L'espectacle comença a les set del vespre i les entrades tenen un preu de 26 euros.

Cesc Gelabert explica, en declaracions al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat, que per a ell el futbol també és cultura i que fa molt temps que volia fer aquest espectacle.

Cesc Gelabert

Foot-ball és un espectacle que neix de les relacions entre la dansa i el futbol. Jo he jugat durant molts anys al meu barri, Sarrià, i sóc soci des de fa molts anys. I sempre he tingut el desig de fer aquest espectacle. Per a mi, el futbol també és cultura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte, nascut al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), va començar el 27 de febrer una gira pels teatres de Catalunya gràcies a una iniciativa de La Xarxa Transversal. Mataró, Figueres, Manresa, Olot, Sant Cugat, Reus i Granollers són les ciutats que acolliran el muntatge de la Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa.