Els cinemes de Sant Cugat estrenes cinc pel·lícules aquest cap de setmana

Un fotograma de 'Madame Marguerite'

Cultura

Publicat el 1/abr/16 per Maria Cusó

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres cinc pel·lícules. 'Altamira' i 'Madame Marguerite' es podran veure tant a Cinesa com a Yelmo. Aquesta última sala projecta, a més, 'Kiki', 'Norman del Norte' i 'Orgullo, prejuicio y zombies'.

'Altamira'
Aquest divendres arriba a les pantalles santcugatenques el drama històric 'Altamira'. Protagonitzada per Antonio Banderas i dirigida per Hugh Hudson ('Carros de Fuego' i 'Greystoke'), el film explica la descoberta de les pintures rupestres de les coves d'Altamira. La trama se situa a Santander el 1879 quan, pràcticament per casualitat, la petita María Sautuola (Allegra Allen) i el seu pare, Marcelino (Banderas), troben les pintures prehistòriques més antigues del món. És un descobriment polèmic que toparà amb l'oposició oberta de l'Església catòlica, que les considera blasfèmia, i també de la comunitat científica, que acusa Marcelino de frau. Es tracta d'un drama sobre el poder, la redempció, el reconeixement i l'amor que té Rupert Everett ('La boda de mi mejor amigo' i 'Stardust') en el paper de cardenal.



'Madame Marguerite'
L'humor arriba de la mà de la comèdia francesa 'Madame Marguerite' escrita i dirigida per Xavier Giannoli ('Crónica de una mentira' i 'Chanson d'amour'). El film explica el cas de Margarite Dumont (Catherine Frot), una dona rica, amant de la música i l'òpera. Fa anys que Dumont canta amb regularitat davant un grup d'amics que, hipòcrites, no li han confessat mai la veritat: desafina molt. Durant anys tots s'han dedicat a alimentar la seva fantasia, però tot es complica el dia que decideix actuar en un teatre de debò.



'Kiki'
És un film espanyol que explica cinc històries d'amor i curiositats sexuals de les parelles. És una comèdia de Paco León protagonitzada per ell mateix i Álex García, Natalia de Molina, Belén Cuesta, Luis Callejo, Candela Peña, Luis Bermejo, Alexandra Jiménez i David Mora.



'Norman del Norte'
És una pel·lícula d'animació infantil que explica la història d'un ós polar que ha d'abandonar la seva llar a l'àrtic com a conseqüència del canvi climàtic.



'Orgullo, prejuicio y zombies'
És un film que se centra al 1819 que barreja la història clàssica de 'Orgullo y prejuicio' amb el món dels 'zombies'. Burr Steers dirigeix aquesta pel·lícula protagonitzada per Lily James, Sam Riley i Bella Heathcote.