Alumnes de 2n d'ESO de l'institut Leonardo da Vinci, segons al concurs de teatre Trinity College London

La classe de 2n d'ESO de l'Institut Leonardo da Vinci que ha quedat segona en el certamen

Cultura

Publicat el 19/abr/16 per Mar Castro

Els alumnes de 2n d'ESO de l'institut Leonardo da Vinci han quedat segons en el 5è concurs de Teatre Trinity College London. Els 34 estudiants que han participat han representat l'obra 'Macbeth' de William Shakespeare en anglès.

Des d'octubre, la classe santcugatenca ha treballat l'obra, que han representat aquest dilluns davant els altres instituts finalistes. La professora d'anglès i tutora de 2n d'ESO de l'institut Leonardo da Vinci, Carmen Pérez, ha explicat que aquesta iniciativa és una oportunitat per practicar, encara més, la pronunciació.

Carmen Pérez

S'ho passen súper bé i fan moltes més hores d'anglès de les que haurien de fer normalment, perquè s'han d'aprendre el paper. Han de prestar molta atenció a la pronunciació, i això és important perquè a classe normalment et centres més en la gramàtica. És un concurs d'anglès oral.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'institut Leonardo da Vinci ha quedat finalista tres anys consecutius en aquesta iniciativa que organitza el Trinity College London amb col·laboració de la Generalitat. A l'edició de 2014 van representar 'Much ado about nothing' i al 2013, 'Hamlet'.