Fila Zero busca reinventar-se i apostar pel petit format

Un espectacle de la Fira Zero

Cultura

Publicat el 23/mai/16 per Maria Cusó

Fila Zero vol reinventar-se i busca noves incorporacions per seguir en plena activitat després de més 25 anys en actiu. La companyia obre un procés per cercar nous actors i directors, i vol apostar la temporada vinent pel petit format sense deixar de banda el seu estil característic. Les persones interessades poden enviar un mail a fdjf8@hotmail.com o trucar al 93 675 20 57.

El membre de la companyia Ferran Dejuan explica que un dels principals objectius del grup és reinventar-se i que, per fer-ho, volen apostar per obres de format petit que els permetin programar amb més continuïtat. En aquesta línia, Dejuan afirma que, fins ara, els grups de teatre amateur de la ciutat han apostat per grans muntatges.

Ferran Dejuan

Creiem que a Sant Cugat les companyies de teatre amateur hem tocat massa la comèdia i les obres grans amb molts personatges i decorats feixucs. Quan parlem de petit format volem dir amb menys persones i decorats senzills.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fila Zero busca gent de tot tipus que aportin 'sàlvia nova' al veterà grup de teatre i l'únic requisit que demanen és que siguin amants del teatre. Dejuan explica que les obres de remodelació del Teatre la Unió, previstes per l'inici de la temporada que ve, poden dificultar en el procés de captació de nova gent.

Ferran Dejuan

Estem una mica desubicats i això potser ens complica a l'hora de buscar nova gent, perquè el que necessita Fila Zero ara és que s'incorpori gent nova.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb la intenció de marcar un punt de canvi en la història de la companyia, Fila Zero vol replantejar-se també la direcció de la companyia. Tot i que ja han començat els primers contactes amb diversos directors teatrals, encara no ha transcendit cap nom.