'Ice Age. El gran cataclisme' arriba a la cartellera de Sant Cugat en català

Un moment del film

Cultura

Publicat el 15/jul/16 per Alba Triadó / Acn

La cinquena entrega de la saga 'Ice Age', amb el títol 'Ice Age. El gran cataclisme', s'estrena aquest divendres als cinemes de Sant Cugat en català. Yelmo també proposa el darrer film del director català Jaume Collet-Serra, que torna a la gran pantalla amb el thriller 'Infierno azul', la història de supervivència d'una noia contra un enorme tauró blanc. Aquesta sala a més projectarà la pel·lícula 'Election: La noche de las bestias' de James DeMonaco.

'Ice Age. El gran cataclisme'
'Ice Age. El gran cataclisme' s'estrena aquest divendres en català. El gran cataclisme continua la incombustible amistat del grup d'animals de l'edat del gel. L'obsessió de l'esquirol Scrat per trobar glans provoca que un asteroide vagi de dret cap a la Terra i amenaci l'edat de gel. El peresós Sid, el mamut Manny, el tigre de dents de sabre Diego i la resta de la colla intentaran impedir-ho.



'Infierno azul'
Nancy (Blake Lively) està fent surf a una platja solitària quan un enorme tauró blanc l'ataca. Nancy es queda atrapada a uns metres de la costa i, tot i que està només a 100 metres de la salvació, per arribar-hi haurà de tirar de tots els seus recursos i voluntat.



'Election: La noche de las bestias'
El film se situa en la saga de 'La purga' i explica un nou i aterrador capítol de les dotze hores d'anarquia desenfrenada anuals degudament aprovades pels Nous Fundadors d'Amèrica per mantenir la grandesa del país. Leo Barnes (Frank Grillo) és el cap de seguretat de la senadora Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) i ha de protegir-la durant la campanya presidencial, a més de sobreviure el ritual anual en el qual pobres i innocents són atacats. No obstant això, una traïció inesperada els deixa pels carrers de Washington DC aquesta perillosa nit.

Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Edwin Hodge i Mykelti Williamson protagonitzen aquesta pel·lícula.