Els alumnes del Curs de Direcció d'Orquestra Ros Marbà comencen les pràctiques a l'escola de música municipal

Cultura

Publicat el 28/jul/16 per Paula Casadesús

Els quinze alumnes de la 10a edició del Curs Internacional de Direcció d'Orquestra Ros Marbà ja han començat les classes pràctiques amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat del Vallès i l'Orquestra de Cambra de Granollers a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA). Desprès d'una setmana de classes teòriques per aprofundir en el gest i l'anàl·lisi musical, els estudiants provinents de diferents indrets aportaran cultura musical a la ciutat fins al 30 de juliol.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament, l'ESMUC, Conservatori del Liceu, Fundació Pau Casals i Fundació Victòria dels Àngels i forma part del projecte de desenvolupament cultural de la ciutat. El director d'orquestra internacional Ros Marbà ha valorat que per primera vegada el curs s'imparteixi a Sant Cugat.

Antoni Ros Marbà

Sant Cugat és un lloc molt adient, té bones vibracions atmosfèriques i ens ha aplegat a tots. Funciona molt bé i l'escola de música és excel·lent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La ciutat pren el relleu a l'Hospitalet de Llobregat, que va reprendre la cita l'any passat després d'una etapa inicial a Igualada, amb l'ambició de repetir els anys propers.