El Circ de Catalunya s'instal·la a Can Vernet i ofereix el xou d'humor de Los Gabytos

La carpa del circ s'ha instal·lat al parc de Can Vernet

Cultura

Publicat el 6/oct/16 per Paula Casadesús

El Circ de Catalunya oferirà l'espectacle 'Inimitable' a partir d'aquest dijous al parc de Can Vernet. Els germans Gaby i Lara Aragón, coneguts com Los Gabytos actuaran per primera vegada a Sant Cugat i presentaran 'Había una vez', un xou d'humor en record del seu pare, Gaby, i dels seus titets, Fofó i Miliki, els coneguts Pallasos de la tele. Per segon any consecutiu, el circ fa parada a la ciutat i proposa números de salts de motocicletes i malabars fins al 17 d'octubre. Les entrades tenen un preu de vuit euros per als infants i de 10 per als adults.

Les sessions seran dilluns, dijous i divendres a les sis de la tarda. Els caps de setmana seran a les cinc de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre. A més, dimecres i diumenge, hi haurà una sessió a les dotze del migdia.

Los Gabytos actuen per primera vegada a Sant Cugat. Lara Aragón ha explicat a Cugat.cat que és un espectacle molt familiar i participatiu 'amb riure assegurat des de l'inici fins al final'.

Lara Aragón

Hi ha una part de l'espectacle per a cada part de la família. Si el gos Chase és per als nens, els pares i els avis es tornen bojos quan cantem 'La gallina turuleta'. Hi ha una mica de tot durant l'espectacle.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els més petits també podran gaudir amb fantasies d''Star Wars' i amb personatges com l'Olaf, de 'Frozen', i Chase, de 'La Patrulla Canina'.