Firart mostra a la Casa de Cultura diferents visions sobre 'la ciutat i els artistes'

L'exposició inclou un audiovisual sobre el canvi de fesomia de la plaça d'Octavià

Cultura

Publicat el 1/jul/04 per Miquel Herrada

Trenta-nou artistes de l'associació Firart participen en una mostra col·lectiva que es pot veure a la Casa de Cultura fins el 25 de juliol. L'exposició se centra en un tema únic, 'la ciutat i els artistes', i es complementa amb un audiovisual sobre la remodelació de la plaça d'Octavià.

Gran part de les obres que han elaborat els artistes de Firart per aquesta mostra col·lectiva se centren en el Monestir, el monument més emblemàtic de la ciutat. Els pintors han plasmat sobre la tela diferents visions d'aquest símbol de Sant Cugat, com explica la presidenta de Firart, Imma Pueyo.

Imma Pueyo

Curiosament, molts artistes s'han centrat en el Monestir, perquè és el monument més emblemàtic i simbòlic de la ciutat.


L'exposició, que mostra 39 obres inèdites realitzades expressament per l'ocasió, es complementa amb un audiovisual elaborat pel geògraf Miquel Monge on es pot veure el procés de transformació de la plaça d'Octavià, abans i després de la remodelació.

La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha aprofitat la inauguració de la mostra col·lectiva per fer balanç de la temporada. Pueyo ha dit que ha estat un any 'magnífic' per a l'associació, durant el qual els artistes de l'entitat han participat en quatre exposicions.

Imma Pueyo

La temporada ha estat magnífica. Aquesta col·lectiva és la quarta exposició que fem en aquest any. Paral·lelament exposem a Andorra.


38 artistes de Firart participen aquests dies, simultàniament, en una mostra a Andorra que es podrà veure fins el 9 de juliol.