La 41a Festa de Tardor s'acomiada avui amb la Fira d'Entitats i la presentació del llibre sobre Muriel Casals

La Plaça d'Octavià acollirà la majoria dels actes

Cultura

Publicat el 23/oct/16 per Paula Casadesús

La Festa de Tardor s'acomiada aquest diumenge, malgrat la previsió de pluja, amb la fira d'entitats. La jornada començarà a les deu del matí amb la cursa d'orientació i les parades de les associacions que s'ubicaran a la plaça de l'Om, el sorral de la Casa de Cultura i la plaça d'Octavià fins a les dues del migdia. Teatre i música compartiran protagonisme amb la presentació del llibre de Quim Torra 'Muriel Casals: La revolució dels somriures' i la lectura del manifest de la festa, que aquesta 41a edició reivindicarà el teixit participatiu de la ciutat.

La festa es desenvoluparà en diferents espais.

La cursa d'orientació infantil, a càrrec de Senglar Orientació, començarà a les deu del matí als Jardins del Monestir i s'allargarà fins les dues del migdia.

De deu del matí a dotze del migdia Amics de Pedra i Sang oferirà un assaig obert de la tradicional representació nadalenca i els interessats tindran una oportunitat de fer una prova per participar en el cor a la Casa de Cultura. D'altra banda, al sorral de l'equipament el Centro Castellano Manchego oferirà les tradicionals 'migas' manchegas a partir de les dotze del migdia.

Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan faran una mostra a partir de les onze del matí pels carrers del centre. El 'Superdictat' que organitza la Plataforma per la Llegua se celebrarà a les onze del matí a la Creu del Terme.

La plaça de l'Om acollirà a dos quarts de dotze del matí la presentació del llibre 'Muriel Casals: La revolució dels somriures' de Quim Torra impulsada per Òmnium Sant Cugat i l'Assamblea Nacional Catalana.

El Club Muntanyenc Sant Cugat oferirà una demostració de gimnàstica rítmica a dos quarts d'una del migdia a la plaça del Rei.

A la plaça d'Octavià Els músics de Bremen actuaran a l'escenari a les dotze del migdia, organitzat pels Tallers de Teatre de Sílvia Servan. A la mateixa hora, l'Associació Multicultural Sant Cugat oferirà l'espectacle 'Cheerleading'. Mitja hora més tard es llegirà el manifest de la Festa de Tardor, que reivindicarà el teixit associatiu de la ciutat i farà memòria de la feina de les entitats. Per acabar, a la una del migdia, l'escenari de la plaça acollirà un nou assaig obert de Pedra i Sang.