'Pedra i Sang' tanca aquest dissabte el càsting per renovar el cor


  • Comparteix:

Una participant a les proves de selecció per renovar el cor del musical 'Pedra i Sang'

Una participant a les proves de selecció per renovar el cor del musical 'Pedra i Sang'

Els Amics de Pedra i Sang tanquen aquest dissabte les proves de selecció per trobar nous components del cor per a la tradicional representació nadalenca. L'entitat busca adults de totes les edats en la segona sessió de càsting. Tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de dotze del migdia.

La directora de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha explicat que en aquesta convocatoria hi ha més persones apuntades que a la primera.

Dolors Vilarasau

Busquem un perfil de gent molt diferent, de totes les edats i sexes, perquè les persones que fan el càsting representen el poble.


Tothom que no hagi pogut assistir al càsting tindrà una altra oportunitat diumenge vinent durant l'assaig obert que la companyia fa amb motiu de la Festa de Tardor. Els interessats podran fer una prova per participar en el cor. La cita comença a les deu del matí i s'allargarà fins a les dotze del migdia a la Casa de Cultura.

El mateix dia a la una del migdia la plaça d'Octavià acollirà la presentació dels personatges de l'obra de Nadal. A més, la companyia posarà a la venda les primeres 100 entrades amb un preu reduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.