Valldoreix comptarà a partir de l'agost amb una carpa per a activitats culturals

L'objectiu és tenir-la a punt per la Festa Major

Cultura

Publicat el 12/jul/04 per Ester Castanyer

Avui comencen les obres per muntar la carpa cultural de Valldoreix, que entrarà en funcionament aquest mes d’agost, tot i que la inauguració oficial no serà fins al setembre. Així ho ha confirmat a aquesta emissora el vocal de Serveis Personals de l’EMD, Josep Casadellà.

Després d’haver fet la base de formigó necessària, avui mateix es començarà a muntar definitivament la carpa de Valldoreix, en uns terrenys al costat del Casal de Cultura.

D’aquesta manera, aquest equipament podrà utilitzar-se ja durant el mes d’agost, tot i que la seva posada en marxa definitiva serà al setembre, coincidint amb la Festa Major de Valldoreix. Escoltem Josep Casadellà, vocal de Serveis Personals de l’EMD.

Josep Casadellà

En 10 dies, la carpa estarà enllestida. Comencem a construir-la el dia 12 d'aquest mes. A partir d'agost es podrà utilitzar, però el plat fort arribarà al setembre amb la festa major.


Precisament, una de les activitats que ja hi ha previstes és una de les novetats d’aquesta Festa Major: la fira artesana i comercial que organitza, per primer vegada, la recentment constituïda associació de comerciants de Valldoreix.

Josep Casadellà

A la Carpa es farà una fira de comerciants i una mostra de Firart, a més d'activitats a fora.


Recordem que aquesta carpa té l’objectiu d’oferir un nou espai a les entitats de Valldoreix per fer-hi les seves activitats, mentre no es construeix un nou casal de cultura. Des de l’EMD, a més, ja s’ha avançat la possibilitat que, si l’oferta és suficient, un cop fet el nou edifici, es mantingui també aquesta carpa.