El Mesón acull l'exposició 'La ciutat i els artistes', organitzada per Firart

La mostra ofereix 39 quadres que plasmen la ciutat

Cultura

Publicat el 29/jul/04 per Anna Gonzalez

L' exposició 'La ciutat i els artistes', que organitza el col·lectiu Firart, es presenta al restaurant El Méson fins el 30 de setembre. Les obres dels 39 artistes santcugatencs que hi participen mostren la nostra ciutat des de diferents visions i perspectives particulars.

Fins el 30 de setembre es pot visitar al restaurant El Mesón una exposició de 39 artistes santcugatencs que formen part del col·lectiu Firart. La mostra, que ja havia estat presentada a principis de juliol a la Casa de Cultura, és un reflex de les diferents perspectives dels autors sobre la nostra ciutat. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, destaca la varietat estilística i tècnica que presenta l'exposició.

Imma Pueyo

Els 39 quadres mostren la nostra ciutat des de tècniques, visions i experiències diferents.


La mostra, que ha estat inaugurada aquesta setmana, ha comptat amb la presència dels artistes i els responsables de l'exposició. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha convidat a tots els santcugatencs i persones interessades a apropar-se, ara que l'oferta cultural a Sant Cugat, durant els mesos d'estiu, és escassa.

Imma Pueyo

L'estiu és una bona opurtunitat per visitar aquesta mostra que aplega 39 artistes santcugatencs.


Els artistes que han participat a la mostra han tingut llibertat tècnica a l'hora de plasmar les sensacions de la ciutat. Pel que fa a les temàtiques, les més habituals són les festes i les imatges de masies, carrers, places i, molt especialment, la imatge del Monestir.