El St.Q Black, el festival de música negra, arrenca avui amb The Big Jamboree al Teatre-Auditori

El grup The Big Jamboree obre el St.Q Black / Font: Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 11/mai/17 per Oriol Petit

La tercera edició del festival de música negra St.Q Black comença aquest dijous amb un concert de The Big Jamboree al vestíbul del Teatre-Auditori a les vuit del vespre. Fins al 4 de juny, el St.Q Black acostarà a la ciutat diverses propostes a diferents espais, com concerts de grups com Nación Funk i Fast Boo, monogràfics, ballades de swing i la gran novetat d'aquest any, la Nit Jove.

The Big Jamboree obre foc amb un concert que transportarà el públic al rhythm & blues i el rock'n'roll dels anys 40 i 50. Aquest mateix cap de setmana hi haurà una 'master class' i un concert de swing, divendres al Casal Torreblanca; l'actuació del duo The BB’s, dissabte a La Unió Santcugatenca i el concert de jazz del Sergi Sirvent Trio al Cafè Auditori.

Els organitzadors del festival Ricky Undersounds i Carlitos Narváez van passar recentment pel programa 'Ritme Santcugatenc' i van explicar que l'objectiu d'aquesta edició és créixer i consolidar-se.

Undersounds / Narváez

L'altra edició va servir per apuntalar l'estructura del festival, aquesta servirà per créixer i consolidar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una de les novetats arribarà el 26 de maig amb la Nit Jove del St.Q Black, una 'jam session' al parc de Ramon Barnils destinada a descobrir nous talents de la música santcugatenca. Els participants optaran a premis com la gravació d'un single i actuacions a la Festa Major i a la propera edició del festival.

Una altra de les novetats és el carnet de soci, que per dos euros ofereix descomptes a les actuacions de pagament i a establiments gastronòmics.