La Guitza torna a programar el concert de Lluís Llach, que es va haver de suspendre a l'abril per la pluja

L'entitat ha tingut problemes amb l'asseguradora per poder canviar la data del concert

Cultura

Publicat el 11/ago/04 per Víctor Llopart

El proper 1 d'octubre es celebrarà finalment el concert de Lluís Llach i Feliu Ventura que es va haver de suspendre el passat mes d'abril com a conseqüència de la pluja, i que havia de ser l'acte inaugural de les primeres Jornades Socioculturals 'Donem la paraula als Països Catalans', organitzades pel Casal Popular la Guitza. Tot i els problemes amb la companyia asseguradora, l'entitat ha aconseguit trobar una data i tornar a programar el concert.

El concert es celebrarà a dos quarts de 10 del vespre al Passeig dels Plataners dels Jardins del Monestir, i comptarà amb les actuacions de Lluís Llach i Feliu Ventura. Tot i els problemes amb l'asseguradora, les agendes dels artistes i l'espai on fer el concert, finalment l'acte es podrà portar a terme. Precisament els tractes amb l'asseguradora són el problema més important pels organitzadors. Ho explica Guim Pros, membre de la Casa Popular La Guitza.

Guim Pros

Entre les set del vespre i les nou havia de ploure 3 litres per metre quadrat, i casualemnt aquell dia va ploure molt fins les set, però després ja no. A les 12 del migdia vam trucar a l'asseguradora per anul·lar el concert. Ens van dir que no hi hauria cap problema, però després no ha estat així.


I és que l'asseguradora demana als organitzadors la informació meteorològica del passat 16 d'abril, però es dóna la circumstància que, aquell dia, l'estació de mesures més propera a Sant Cugat no funcionava i van haver d'accedir a la informació a través del Parc Meteorològic de Vacarisses.

Per altra banda, la gent que ja va comprar l'entrada pel concert de l'abril podran assistir al del proper octubre amb la mateixa entrada.