El Pícnic Musical reuneix música balcànica i gastronomia als jardins del Monestir

Cultura

Publicat el 4/jun/17 per Pau Vázquez

La música i la gastronomia s'han retrobat aquest diumenge a la 7a edició del Pícnic Musical, que enguany ha estat dedicada als ritmes balcànics i ha reunit els assistents als Jardins del Monestir. La cita ha estat la cloenda dels espectacles del cicle 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i ha apostat per la música dels grups Balkumbia i Fanfarrai.

L'organització de l'acte s'ha mostrat satisfeta amb l'assistència. La tècnica de Cultura Anna Castells ha explicat a Cugat.cat per què aquest any han apostat per la música balcànica.

Anna Castells

Després de sis anys hem passat per molts estils musicals. Volem fer arribar a tothom el saber fer dels músics i aquest any ha tocat els Balcans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer grup a tocar ha estat Balkumbia, una agrupació de músics amb influències provinents principalment dels Balcans i els ritmes llatins. La segona actuació, a càrrec de Fanfarrai, s'ha vist deslluïda per la pluja, que ha obligat a aturar el concert durant uns minuts. Els assistents al pícnic s'han mostrat contents amb la proposta d'enguany.

Assistents

És molt divertit per portar aquí la canalla i ens ho estem passant molt bé. / M'està semblant una trobada molt xula i a més no coneixia la música balcànica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada ha començat amb un taller de decoració de panderetes per als més petits. També s'ha ofert un servei de barra i un vermut per acompanyar el dinar.