La superheroïna 'Wonder Woman' irromp avui als cinemes de Sant Cugat

Gal Gadot és 'Wonder Woman' en aquest film de superherois

Cultura

Publicat el 23/jun/17 per Alba Triadó

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dos films. 76 anys després de debutar als còmics de DC, 'Wonder Woman' arriba a les sales de Cinesa i Yelmo en el primer 'blockbuster' protagonitzat per una superheroïna, interpretada per Gal Gadot, i amb Patty Jenkins darrere les càmeres. Yelmo també proposa la pel·lícula basada en fets reals 'La casa de la esperanza'.

'Wonder Woman'
En aquest film, la princesa Diana haurà d'abandonar l'illa paradisíaca on va ser criada quan un pilot americà té un accident a la costa i demana ajuda per detenir l'amenaça de la Primera Guerra Mundial. La princesa lluitarà en aquesta guerra on descobrirà els seus poders i el seu veritable destí.

Acompanyen Gadot Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Elena Anaya, Lucy Davis i Danny Huston.



'La casa de la esperanza'
L'acció se situa el setembre de 1939. El director del zoo de Varsòvia lluitarà per ajudar a salvar centenars d'animals després de la invasió de les tropes alemanyes. En Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) i la seva dona Antonia (Jessica Chastain) arriscaran les seves vides per salvar els animals i els centenars de jueus que s'amaguen a les instal·lacions del zoo.

El llargmetratge està basat en la novel·la de no ficció de la naturalista Diane Ackerman.