Les Planes es queda sense Festa Major

Una de les activitats de la Festa Major de les Planes de l'any passat

Cultura

Publicat el 26/jun/17 per Anna González

Ni la Comissió de Festes de les Planes ni l'Ajuntament organitzaran enguany la Festa Major del districte, que s'havia de celebrar del 8 al 11 de setembre. Els organitzadors han suspès el programa previst perquè en aquelles dates no estarà enllestida la coberta de l'Espai Pere Grau i el consistori ha decidit respectar la decisió de la Comissió de Festes. Com alternativa, els veïns tindran una celebració més reduïda una vegada estiguin enllestides les obres i s'hagi inaugurat oficialment.

Una de les membres de la Comissió de Festes de les Planes, Emilia Cruz, ha explicat a Cugat.cat que era inviable poder celebrar la festa sense l'Espai Pere Grau.

Emilia Cruz

El sentiment és que ens quedem sense Festa Major perquè hi ha hagut falta de comunicació i problemes de temps. Estava tot previst per a un espai i és inviable poder-la fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament va demanar als organitzadors un replantejament de la decisió, però davant la negativa ha optat per respectar-la. Tot i això, la Comissió de Festes té previst organitzar una celebració una vegada l'Espai Pere Grau estigui inaugurat amb la partida econòmica reservada per a la Festa Major d'enguany. En els propers dies, l'agrupació veïnal de les Planes comunicarà als veïns l'anul·lació de la Festa Major del districte.