L'emoció arriba al Teatre-Auditori amb la dansa i la música de 'Tu nombre me sabe a tango'

Moment de l'espectacle / Font:tasantcugat.cat

Cultura

Publicat el 29/oct/17 per Clara Ontañón

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'espectacle 'Tu nombre me sabe a tango', de la companyia l'Explose danza, que fusiona el tango i la dansa contemporània, amb èmfasi en la sensualitat i els impulsos que caracteritzen el gènere. La funció conté un repertori de tangos clàssics que s'interpreten en viu amb el quintet Leopoldo Federico. La cita és a les set de la tarda amb un preu general de 28 euros, tot i que a les cinc de la tarda hi ha un assaig obert.

'Tu nombre me sabe a tango' busca indagar els sentiments i emocions que s'expliquen en el ball argentí sobretot lligat a les històries d'amor i de passió. En aquest cas, però, interpretat en un estil de dansa contemporani, que a diferència del tango clàssic que és més rígid, cobreix la necessitat d'expressar-se més lliurement amb el cos.

Es tracta d'un muntatge que està pensat perquè agradi 'tota la família', com ha explicat el seu director Tino Fernández.

Tino Fernández

L'espectacle barreja dansa contemporània i tango, és una mirada diferent. Crec que és per a tota la família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip artístic està compost de sis ballarins de l'Explose danza, provinents de Bogotà, que aniran acompanyats del quintet Leopoldo Federico, de guitarra, piano, bandoneó contrabaix i violí, nominada dues vegades als premis Grammy Latino.