Arriba la 2a Mostra de titelles amb un cap de setmana ple d'espectacles

Detall del cartell informatiu

Cultura

Publicat el 10/nov/17 per Clara Ontañón

La 2a Mostra de Titelles arriba aquest divendres a Sant Cugat amb la funció 'La Pera', de set a vuit de la tarda a la plaça del Rei, que servirà per encetar un cap de setmana ple d'espectacles repartits en tres escenaris més, la Casa de Cultura, Can Ninot i Cal Temerari. Avui l'obra s'acompanya de servei gastronòmic de 'food-trucks' i parades de productes artesans, instal·lats a la mateixa plaça.

L'impulsor de la proposta i director de Can Ninot, Cristian Treceño, ha explicat que durant el cap de setmana tindran l'oportunitat d'interpretar espectacles d'un format que no s'adequa a l'escenari habitual de Can Ninot. Treceño ha afegit que, a causa de la situació actual del país, aquest any mostraran el titella català, desconegut per a molts, i de gran importància tècnica en el món titellaire.

Cristian Treceño

Ens hem centrat molt en el titella català i de guant per fer-li un petit homenatge a la gent

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, en la línia de la mostra de l'any passat, volen reivindicar la situació precària que viuen les persones que fan possible el món del teatre i de l'espectacle, i per mirar de pal·liar-ho, Can Ninot proposa oferir-los feina.

Cristian Treceño

Una de les preocupacions de Can Ninot és oferir un circuit laboral a la gent que treballem en petit format i anar treballant de mica en mica per poder oferir unes condicions de treball dignes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa té la participació d'altres companyies com Xarop Teatre i la colombiana La Pinzón que interpretaran 'Monstres' aquest dissabte a la Casa de Cultura. La companyia Titelles Naip s'encarregarà de 'La Flor Romanial', un espectacle de titelles fets amb joguines tradicionals catalanes.