L'Esbart i el Grup Mediterrània uneixen esforços amb una ballada contra els empresonaments

El conseller de Cultura cessat, Lluís Puig, a Brussel·les / Foto: ACN

Cultura

Publicat el 13/nov/17 per Sergio Morales

L'Esbart i el Grup Mediterrània oferiran aquest diumenge una ballada oberta a la plaça de la Vila sota el lema 'Ballant per ser lliures'. Es tracta d'una acció que respon al 'moviment social i reivindicatiu' que viu el país i que exigeix l'alliberament dels consellers cessats i els líders de l'ANC i Òmnium empresonats. La trobada, especialment dedicada al conseller de Cultura destituït, Lluís Puig, i organitzada per l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, tindrà lloc a les dotze del migdia a diversos municipis de Catalunya.

L'exballadora del Grup Mediterrània Laura Fernández ha participat en la reunió on s'ha decidit l'acció i n'ha explicat els detalls al programa 'Nitrad' de Cugat.cat.

Laura Fernández

És un acte reivindicatiu des del punt de vista de la dansa. Ens sumem al moviment social i reivindicatiu que viu el país, sobretot pels empresonaments, que no creiem justos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conseller de Cultura cessat, Lluís Puig, es troba actualment amb Carles Puigdemont a Brussel·les i està vinculat al món sardanista. A la Festa Major d'enguany, a més, va participar al 'Paga-li Joan'.