Valldoreix ja ho té tot a punt per a la Cavalcada de Reis

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis de Valldoreix / Foto: EMD

Cultura

Publicat el 29/des/17 per Mar Castro

Valldoreix ja ho té tot a punt per rebre divendres de la setmana vinent els Reis Mags d'Orient. La cavalcada arrencarà a tres quarts de sis de la tarda a la cantonada del carrer de Sant Albert amb la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, però hi haurà activitats per a tota la família a partir de dos quarts de sis a la plaça de Maria Sabater, on el recorregut acabarà a dos quarts de vuit del vespre amb una xocolatada, també apte per a celíacs.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha explicat que faran més activitats per a la canalla.

Quim Castelló

La nostra temàtica és la mateixa de cada any, que és la il·lusió. Fem més activitats per als nens, que són els veritables protagonistes d'aquell dia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A partir de dos quarts de sis de la tarda es farà un taller de penjolls de Nadal, un altre de panderetes i una activitat sota el títol 'Els amics d'en Crusó', una col·lecció de jocs i autòmats de fusta per tirar de l'enginy. Al punt de les sis està programada una actuació de la Vella Dixieland i a dos quarts de set una xocolatada.

Recorregut: cantonada carrer Sant Albert amb rambla Mossèn Jacint Verdaguer, plaça Mas Roig, avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, passeig Oreneta, plaça Ocells, avinguda Alcalde Ramon Escayola, passeig Nard fins a la plaça Maria Sabater on els Reis faran l'ofrena al nen Jesús a l'Església de l'Assumpció i tot seguit recolliran les cartes a la plaça.