El Black Caravan omple aquest dissabte de música negra Sant Cugat amb Shirley Davis com a traca final

Shirley Davis és la cap de cartell del festival enguany / Foto: St.Q Black

Cultura

Publicat el 19/mai/18 per Martí González

La quarta edició del St.Q Black proposa aquest dissabte el plat fort del festival amb el Black Caravan, un recorregut per diverses places de la ciutat en què la Fibra Marching Band acompanyarà el públic a cinc concerts en cinc espais diferents al llarg de la tarda. El trajecte arrencarà a la plaça d'Augusta amb l'actuació de Sergi Estella, i després de les actuacions d'Almost Black Joe, Jodie Cash i Marina BBFace i Frank Montasell, la britànica Shirley Davis, cap de cartell del festival, tancarà l'itinerari a la plaça Victòria dels Àngels acompanyada de The Silverbacks. Consulta totes les activitats a l'especial de Cugat.cat.

El director del St.Q Black, Ricard Valls, explica en què consistirà el Black Caravan.

Ricard Valls

El Black Caravan és una rua de concerts per diferents espais emblemàtics de la ciutat. La nostra marching band, la Fibra, ens anirà acompanyant de plaça a plaça al més pur estil de Nova Orleans per acabar a la plaça Victòria dels Àngels amb el concert de la cap de cartell Shirley Davis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El rubinenc Sergi Estella actuarà a les cinc de la tarda a la plaça Augusta. Després, la Fibra Marching Band acompanyarà els assistents fins al carrer Indústria, davant de Cal Temerari, on serà el torn d'Almost Black Joe, banda liderada pel 'bluesman' santcugatenc Pepe Nada, a un quart de set de la tarda. La plaça de Pep Ventura serà el proper escenari on el públic podrà gaudir, a partir de dos quarts de vuit, de Jodie Cash. Des d'allà la banda marxarà fins a la plaça de Magí Bartralot, on tocaran els santcugatencs Marina BBFace i Frank Montasell a tres quarts de nou. El recorregut acabarà a la plaça Victòria dels Àngels, davant del Teatre-Auditori, amb el concert de Shirley Davis acompanyada dels madrilenys the Silverbacks, a un quart d'onze de la nit. El Sant Sam acollirà la postfesta amb Rudeteo a partir de la mitjanit.

Totes les actuacions són gratuïtes i a l'aire lliure.