El 'Píndoles' aterra avui al Teatre de Mira-sol

Moment d'una de les obres / Foto: Santcugat.cat

Cultura

Publicat el 13/mai/18 per Clara Ontañón

El 'Píndoles' - Festival de Microteatre Fora del Teatre proposa aquest diumenge al Teatre de Mira-sol un circuit teatral itinerant amb les obres 'Notícies del futur', 'Refugis' i 'R.I.P (rest in pis)'. L'espectacle començarà a les set de la tarda i té un preu d'entrada de 10 euros. L'objectiu de 'Píndoles' és jugar amb l'espai, apostant pel 'teatre fora del teatre' i amb la proximitat del públic amb els actors.

'Notícies del futur'
La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la.
Dramatúrgia i direcció: Lara Díez
Actors: Lara Díez i Ivan Padilla

'Refugis'
Camp de refugiats d’Idomeni, Grècia. Milers de persones esperen per creuar la frontera amb Macedònia, que fa setmanes que és tancada. La Laura, una jove voluntària, reparteix roba i mantes entre els refugiats sense imaginar-se que rebrà una visita inesperada.
Dramatúrgia i direcció: Helena Codorniu
Actrius: Padi Padilla i Anna Prats Juanpera

'R.I.P (rest in pis)'
Quants cops hem llegit el que hi ha escrit a les portes i a les parets dels lavabos per passar l’estona? Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo? Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte? La Laia i l’Agnès es troben enmig del no-res, en un lavabo deixat i tronat de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i a part a les seves vides.
Dramatúrgia i direcció: Sílvia Navarro
Actrius: Ariadna Fígols i Núria Rocamora