Miquel Pellicer i Xènia Monells enfronten les obres de dues generacions en una exposició

Cultura

Publicat el 14/jun/18 per Martí González

Els artistes santcugatencs Miquel Pellicer i Xènia Monells, avi i néta, han inaugurat aquest dijous al Centre Residencial Cugat Natura l'exposició 'Entre dos temps', un recull de les seves obres d'estils i tècniques diferents. La mostra, que forma part de la col·laboració de l'espai amb artistes santcugatencs per donar visibilitat a la seva obra i fomentar les trobades intergeneracionals, es pot visitar fins al 15 de juliol.

Miquel Pellicer i Xènia Monells han constatat que les obres d'ella tenen semblances amb alguns dels quadres més antics d'ell que també formen part de l'exposició. Tot i això, la principal diferència entre elles, han assegurat, és l'experiència.

Miquel Pellicer i Xènia Monells

És curiós perquè les meves obres més antigues tenen semblances amb el que fa ara ella. / La meva obra és més concret, més detallat i la seva és més variada. És maco perquè aprenc d'ell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de diversos regidors, entre ells la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, mare i filla dels artistes, així com també del conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet.

L'exposició es pot veure de cinc a set de la tarda de dilluns a divendres al centre residencial, situat al carrer de Chopin número cinc, fins el 15 de juliol.