La lluita entre el bé i el mal fa vibrar el Teatre-Auditori amb 'El Llac dels Cignes'

El Ballet de Moscou porta a Sant Cugat un dels ballets clàssics més famosos de la dansa

Cultura

Publicat el 15/jul/18 per Pau Vázquez

La dualitat del bé i el mal i les emocions humanes han pres protagonisme aquest dissabte amb el clàssic de la dansa 'El Llac dels Cignes' que ha arribat al Teatre-Auditori de la mà del Ballet de Moscou. L'obra, amb música de Txaikovski i dirigida per Timur Fayziev, ha trasportat els espectadors a l'emblemàtica llegenda germànica gràcies a la interpretació dels millors solistes russos que integren la companyia, com Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko. El Ballet de Moscou, fundada per Fayziev, s'ha convertit en una de les companyies més internacionals de Rússia formada per ballarins i coreògrafs del ballet Bolshoi i l'Stanislavski.

El mànager del ballet, Lucky Gómez, ha explicat a Cugat.cat que la companyia 'explica la història del 'Llac dels Cignes' millor que ningú'.

Lucky Gómez

Aquesta companyia el que pretén és que l'espectador entengui la història des del principi i és per això que els ballarins es preparen molt la part dramàtica. No podem deixar que els ballarins surtin a l'escenari buits i l'espectador no s'enteri del que està passant. La història s'ha d'explicar i el Ballet de Moscou l'explica com ningú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'El Llac dels Cignes' és el primer dels tres ballets que va compondre Txaikovski per encàrrec de l'Òpera de Moscou i es va entrenar al Teatre Bolxoi el 1877.